Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Jacqueline Jacqueline uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 22 augustus 2023 om 10:37:
Vandaag onze Babsie voor het eerst laten trimmen door Monique. De beste trimster die we hebben gehad, Onze Babs ziet er weer prachtig uit. Dankjewel.
Coby Coby uit Boskoop heeft geschreven op 13 januari 2022 om 12:53:
Vandaag voor het eerst met pracht vacht in contact gekomen๐Ÿ˜ƒ Zo vriendelijk is Monique wat kan zei goed met beesten overweg zelf mijn buurvrouw liet de nagels van een moeilijke hond knippen was fluitje van een cent. Echt wen aan rader Dankje wel Monique pootje van Droppy ๐Ÿ•
Henny Henny uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 19 november 2020 om 18:18:
We hadden een probleem met onze 14 jaar oude Jack Russell Benji. Het is altijd een groot probleem om haar nagels te laten knippen. Al diverse keren daar in leven geknipt terwijl ik van te voren dit had gezegd. Had miijn schoondochter gevraagd of zei iemand wist. En zo zijn we bij Monique terecht gekomen. Wat een toppertje zij heeft het voor elkaar gekregen in haar rijdende trimsalon Benji haar nagels te knippen. ?
Barbara Barbara uit Ter Aar heeft geschreven op 19 december 2019 om 17:20:
Onze hond van 14 had nog nooit een gebitsreiniging gehad, maar wel last gekregen van haar gebit. De dierenarts stelde voor om een gebitsreiniging te doen onder narcose, maar vanwege leeftijd en hartkwaal niet aan te raden. Via Google terecht gekomen bij deze salon. Eerst vriendelijk mailcontact gehad over de mogelijkheden. Een paar weken terug hebben we de gebitsreiniging gedaan, en wat zijn de tanden schoon! Onze hond eet weer en heeft energie voor 10. Ze was niet de makkelijkste, maar Monique gaf niet op. Nogmaals enorm bedankt!! ๐Ÿ™‚
Mariska met Bono Mariska met Bono uit Alphen Aan Den Rijn heeft geschreven op 3 april 2018 om 17:52:
Waauw, wat een mooie oplossing zo, aan huis! En wat werd Bono enthousiast onthaald en lief behandeld. Voor een net 1 jarige Golden was deze ervaring wel heel spannend voor hem, maar daar was alle ruimte voor! Monique was heel lief voor 'm!! Het resultaat is super, Bono ziet er weer goed verzorgd uit! Erg goed bevallen deze service, voor herhaling vatbaar! Bedankt! Gr Mariska en Bono
E vd Veen E vd Veen uit HAZERSWOUDE heeft geschreven op 11 november 2017 om 19:47:
Twee weken geleden kwam Monique met haar mobiele trimsalon de straat in rijden om onze twee honden te knippen. Ze zagen er na de behandeling weer helemaal fantastisch uit, klaar voor de feestdagen! Bedankt Monique voor de goede verzorging, top gedaan!!
Banjer? Banjer? heeft geschreven op 11 oktober 2017 om 21:55:
Via google heb ik Trimsalon Prachtvacht gevonden, en gelijk gebeld. Het contact via de telefoon was gelijk vertrouwd. De volgende dag kon Banjer gelijk onder behandeling komen, en wat was dat zo onverwachts gezellig, Banyer werd/wordt nog steeds met heel veel plezier, aandacht behandeld, en we zijn ook altijd heel blij en tevreden met t eindresultaat? Goed bereikbaar voor afspraken of vragen dat is heel prettig. Wij zijn dik tevreden, zeker het proberen waard !!!! Liefs Banyer en baasjes?
Silvia Broersen Silvia Broersen uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 11 oktober 2017 om 12:45:
Wat een luxe, Monique komt aan huis met haar volledig ingerichte trimsalon-bus. Onze Gordon setter, toch geen kleine jongen, stapt vrolijk in het bad en na de volledige behandeling (wassen, knippen, pedicuren, etc) staat hij als jonge god weer op de stoep! Een fijne en makkelijke service, top! ?